Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster
  • Bowl Vibratory Finishing Deburring Polishing Ball Burnishing Machine Sound Proof Cover Lid

    Bowl Vibratory Finishing Deburring Polishing Ball Burnishing Machine Bukti Tutup Tutup

    Bowl Vibratory Finishing Deburring Polishing Ball Burnishing Machine Bukti Tutup Tutup
    Polisi Vibratory cocok kanggo bahan sing bisa diganti utawa ngalahake, polishing lan operasi skrining.
    Ing sisih ndhuwur mesin iki, nduweni akses turbin ing endi bahan lan poles maju menyang bagean skrining.
    Proses iki gegayutan karo materi ruang sing bisa diganti lan ora bakal nyebabake materi. Bagean Screening dilengkapi gerbang ngalih lan layar saringan lsp.
    bisa misahake nada grinding lan bahan, gampang dioperasikake., mesin kasebut dilengkapi kothak kontrol, tutup irung gratis
  • VIbratory deburing polishing tumbler with free noise cover

    VIbratory deburing polishing tumbler kanthi tutup swara gratis

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: HOLDWIN Nomer Model: HST-300BC kacepetan motor: 1450r / min Aplikasi: polesan deburring Warna: ijo Daya: 3.7KW PU: Layanan Purna Jual 20mm Kasedhiya: Pusat layanan luar negeri kasedhiya Kemampuan Suplai Kemampuan Suplai: 100 Set / Sets saben Wulan Kemasan & Pangiriman Rincian Ringkesan kasus kayu lapis kanggo tumbling polishing debat VIbratory kanthi tutup kebisingan ...
  • Stone vibratory tumbler for long and big parts

    Tukang getar watu kanggo bagean dawa lan gedhe

    Ringkesan Rincian Cepet Kondisi: Lokasi Asal Anyar: Zhejiang, China Jeneng Jeneng: HOLDWIN Nomer Model: HST-500 Kapasitas: 500L Bobot kosong: 500kg Jeneng: mesin polishing tumbler getaran Aplikasi: Garansi polesan: Voltase Setahun: 380V Berat 3phase: 800kg Werna: kuning, putih, ijo, biru Layanan Purna Jual Disedhiyakake: Dhukungan pihak katelu ing luar negeri kasedhiya Kemampuan Pasokan Kemampuan: 50 Set / Set saben Wulan Packagin ...
  • Vibratory deburring and polishing machine 300L with separator

    Deburring getar lan mesin polesan 300L kanthi pemisah

    Ringkesan Rincian Cepet Kondisi: Lokasi Asal Anyar: Zhejiang, China Jeneng Merek: hst Model Nomer: HST-300BC kecepatan motor: 1450r / menit bubuk: 3.7kW PU: 20mm Volume: 300L Kemampuan Suplai Kemampuan: 100 Set / Sets saben Wulan Kemasan & Pengiriman Pelabuhan Ningbo Wektu Utama: 10 dina deburring getar lan mesin polesan 300L kanthi pemisah Deskripsi Produk Aplikasi Themachinesuitableforbicycleparts, aluminiumdiecasting, Zincdie ...
  • Linear type vibratory finishing machine

    Mesin pungkasan getaran jinis linier

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Zhejiang, China Jeneng: HST Model Model: HST-500 warna: biru, kapasitas ijo: 500L Motor: 2 * 2.2KW Lapisan lapisan: 22mm Kemampuan Pasokan Kemampuan: 50 Set / Set saben Kemasan Wulan & Rincian Kemasan Pangiriman Kayu Lapis Pelabuhan Ningbo Wektu Pimpin: 15hari Mesin vibratoryfinishing jinis Linear Aplikasi: Radiusing, Deburring, Derusting, Permukaan, Degreasing, Reresik sadurunge plating utawa chemistr ...
  • Small vibratory tumbler for polishing stones 60L 80L 100L150L

    Tukang getar cilik kanggo watu polesan 60L 80L 100L150L

    Ringkesan Rincian Cepet Kahanan: Papan Asal Usul Anyar: Zhejiang, China Jeneng Merk: hst Video-inspeksi metu: Laporan Tes Mesin sing Disedhiyakake: Tipe Pemasaran sing Disedhiyakake: Garansi Produk Baru 2020 komponen inti: 2 taun Komponen Inti: Garansi MOTOR: 1 TAUN Sawise -Sales Layanan Disedhiyakake: Dhukungan online Sawise Layanan Garansi: Dhukungan teknis video Lokasi Lokal: Mesir, Kanada Industri sing Berlaku: Toko Bahan Bangunan ...
  • Polishing tumbling media for surface treament

    Polishing tumbling media kanggo permukaan sing apik

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, Tiongkok Jeneng: HOLDWIN Panggunaan: Ukuran Gandum Abrasif Industri: bentuk kasar: bal, Kemampuan Pasokan Segitiga: 50 Kilogram / Kilogram saben Sasi Rincian Kemasan & Pangiriman Kayu lapis Por ...
  • abrasives.Polishing media

    abrasives. Media polishing

    Ringkesan Rincian Cepet Jeneng Jeneng: HOLDWIN Panggunaan: Bahan Industri: Keramik media-Angle cut Triangle Kemampuan Pasokan
  • Porcelain polishing media

    Media polesan porselen

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, Tiongkok Jeneng: HST Panggunaan: tumbling, grinding, polishing bentuk: potongan sudut, kerucut Kebutuhan Pasokan: 100 Kilogram / Kilogram per Sasi Rincian Kemasan & Pengiriman 25kg / tas Port Ningbo ...
  • Vibratory polishing media

    Media polesan getaran

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, Tiongkok Jeneng: HST Panggunaan: tumbling, grinding, polishing bentuk: potongan sudut, kerucut Kebutuhan Pasokan: 100 Kilogram / Kilogram per Sasi Rincian Kemasan & Pengiriman 25kg / tas Port Ningbo ...
  • vibratory tumbler media

    media tumbler getaran

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: hst Nomer Model: media polishing Panggunaan: Ukuran Gandum Abrasif Industri: bal, Kemampuan Pasokan Segitiga: 50 Kilogram / Kilogram saben Sasi Rincian Kemasan & Pengiriman Kemasan ...
  • vibratory tumbling media

    media tumbling getar

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Zhejiang, China Jeneng: hst Nomer Model: media Panggunaan: Gandum Abrasif Industri Ukuran: bal, Kemampuan Pasokan Segitiga