Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Mesin Sandblasting transmisi otomatis Lingkup sing Bisa Dienggo

Kanggo ngolah piring, piring, kothak, profil, lan proses pasir liyane sing digawe khusus, kayata: piring stainless steel datar, baja biasa, baja kaca, watu, titanium, wajan, oven roti bakar, kasus komputer, fungsi, panel DVD, notebook, motherboard komputer, piring wesi, dekoratif, lencana pariwara, peralatan komunikasi, piring aluminium, lsp.

Mesin sandblasting iki minangka mesin sandblasting otomatis jinis conveyor, sing bisa dirancang khusus lan diproduksi miturut ciri produk perusahaan sampeyan. Nduwe ciri khas operasi sing sederhana, efisiensi tinggi, wedhi ukuran partikel sing beda bisa diganti miturut macem-macem persyaratan proses, panggunaan siklus otomatis pasir, ngirit biaya lan sapanunggalane.

Amarga risiko kecelakaan geni sing disebabake amarga ana percikan ing bledug bledug, mula ora nyampur bahan sing bisa dibakar kayata polesan flanelet, kertas, bledug kayu lan bubuk magnesium kanthi bledug sing digawe sajrone proses panggilingan logam beku.

Ora ana kahanan apa wae, operator peralatan diidini mbuwang rokok sing ora diobong utawa barang kobong liyane menyang tutup utawa saluran nyedhot kontrol bledug.

Kanggo ngati-ati, pangguna alat JCK kudu konsultasi lan tundhuk karo kode kebakaran nasional lan lokal utawa kode liyane sing relevan nalika nemtokake lokasi pemasangan presipator kasebut lan sadurunge digunakake.

Yen kolektor bledug digunakake kanggo nglumpukake bledug sing bisa kobongan utawa bledosan, kolektor bledug kudu dipasang ing njaba tanduran. Kajaba iku, kudu takon karo personel pemasangan alat pemadam kebakaran sing wis ngerti kecelakaan kebakaran kasebut lan peraturan kebakaran lokal, lan nyaranake lan nginstal peralatan pemadam kebakaran sing cocog. Kolektor bledug kasebut dhewe ora dilengkapi peralatan pemadam kebakaran.

Ing sawetara kasus, perlu disetel. Kanggo tujuan kasebut, konsultasi karo perusahaan asuransi utawa konsultasi karo Manual Asosiasi Perlindungan Kebakaran Nasional kanggo nemtokake rasio area bledosan sing cocog. Kanggo peralatan pengendali bledug sing dipasang ing bengkel, bolongan ndhuwur kudu digawa menyang njaba ruangan kanggo minimalake kemungkinan ledakan sekunder. Mula, mangga konsultasi karo departemen sing relevan kanggo nemtokake cara ngeculake sing cocog. Nalika pesen, yen ora ana syarat khusus, remover debu biasane ora kalebu lawang relief bledosan.

Kolektor bledug kartrid cocok kanggo panggonan ngilangi bledug ing suhu alam kanggo nglumpukake bledug lan partikel sing ditundha. Apa sing digunakake kanggo ngontrol polusi udara utawa minangka bagean saka proses produksi, kolektor bledug kartrid bisa njamin koleksi debu sing efisien lan terus-terusan.


Wektu kiriman: Sep-20-2020