Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Kaluwihan mesin blasting wedhi cair

Kanthi syarat lingkungan industri, luwih akeh pelanggan milih mesin blasting pasir cair tinimbang mesin blasting pasir garing mesin blasting pasir cair sing akeh digunakake ing: aerospace, elektronik, logam, logam, cetakan, mesin kimia lan liya-liyane, bisa uga digunakake kanggo ngolah mesin blasting pasir cair. Mesin blasting wedhi cair yaiku mesin blasting pasir cair. Mesin peledakan wedhi cair beda karo mesin blasting pasir garing, yaiku mesin blasting pasir cair yaiku pasir (abrasive) dilebokake ing banyu, campuran banyu lan pasir, banjur gunakake pompa grinding lan udara sing dikompres, liwat gun. jet kanggo diolah ing bahan kerja, kanggo nggayuh tujuan ngresiki lumahing lan ngrampungake bagean. Mesin blasting wedhi garing ora bakal nyampur wedhi lan banyu lan nggunakake pompa cairan grinding kasebut. Mesin blasting wedhi cair yaiku mesin blasting pasir cair. Mesin peledakan wedhi cair beda karo mesin blasting pasir garing, yaiku mesin blasting pasir cair yaiku pasir (abrasive) dilebokake ing banyu, campuran banyu lan pasir, banjur gunakake pompa grinding lan udara sing dikompres, liwat gun. jet kanggo diolah ing bahan kerja, kanggo nggayuh tujuan ngresiki lumahing lan ngrampungake bagean. Mesin blasting wedhi garing ora bakal nyampur wedhi lan banyu lan nggunakake pompa cairan grinding kasebut.

Mesin sandblasting cair luwih unggul tinimbang mesin sandblasting garing amarga efisiensine dhuwur lan konsumsi sing kurang kasar. Iki bisa nambah permukaan lan kekuwatan bahan kerja, lan dhasar bisa ngrampungake masalah polusi lingkungan. Pamasangan peralatan uga trep, lan ora butuh bengkel sing kapisah. Bisa langsung diproses ing lini produksi.

Lingkup aplikasi mesin sandblasting cair

Mesin pasir pasir cair uga akeh digunakake ing industri, kayata aerospace, elektronik, logam, hardware, cetakan, mesin kimia, lsp. Sing bisa diproses nganggo mesin sandblasting cair, lan mili menyang conveyor sekrup ing sisih ngisor, sing dikirim menyang elevator liwat conveyor sekrup, lan angkat menyang separator kanthi elevator kanggo pamisahan. Debu sing ngemot gas di sedot menyang kolektor bledug dening kipas angin. Sawise filtrasi, hawa dadi resik banjur dibuwang menyang swasana. Bledug kasebut tumiba ing kothak koleksi bledug ing sisih ngisor kolektor bledug kanthi hawa sing ana maneh, lan pangguna bisa nyopot kanthi rutin. Pasir sampah mili metu saka pipa sampah lan bisa digunakake maneh dening pangguna. Campuran pasir sing ditembak didaur ulang menyang ruangan kanthi pipa daur ulang, lan banjur digunakake maneh sawise dipisahake karo separator. Tata letak piranti blasting shot simulasi karo komputer telung dimensi, lan kabeh sudut lan posisi susunan ditemtokake dening desain komputer. Ing basis ngurus kabeh barang sing kudu diresiki, lempengan proyektil sing kosong kudu dikurangi nganti bisa, kanggo nambah tingkat panggunaan proyektil lan nyuda nyandhang piring pelindung ing kamar pembersih.


Wektu kiriman: Sep-20-2020