Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

600L Blasting pot ekspor Rusia

Tekanan tinggi Sandblasting pot 600L ngekspor Rusia tanggal 14 Okt

Iki 600L pot pasir pasir tekanan dhuwur kanthi selang blasting 20m lan nozel karbida karbida apik
Pot jeblugan 600L iki bisa ngemot grinding baja 2000kg abrasif,
Dhiameter tank: 800mm. Dhuwur tank: 1600mm, Kandel: 6mm, Blasting time: 45minutes

 

Pressure blasting pot 600L

blasting pot 600L

 

 


Wektu kiriman: Okt-15-2020