Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Warta

  • 600L Blasting pot export Russia

    600L Blasting pot ekspor Rusia

    Tekanan tinggi Sandblasting pot 600L ngekspor Rusia tanggal 14 Okt Iki 600L pot sandblasting tekanan dhuwur kanthi selang blasting 20m lan siji nozel karbida karbida apik Pot jeblugan 600L iki bisa ngemot grat baja 2000kg peledak, diameter tangki: 800mm. Dhuwur tank: 1600mm, Kandel: 6mm, ...
    Waca liyane
  • Advantages of liquid sand blasting machine

    Kaluwihan mesin blasting wedhi cair

    Kanthi syarat lingkungan industri, luwih akeh pelanggan milih mesin blasting pasir cair tinimbang mesin blasting pasir garing mesin blasting pasir cair sing akeh digunakake ing: aerospace, elektronik, logam, logam, cetakan, mesin kimia lan liya-liyane, bisa uga digunakake kanggo prosesin ...
    Waca liyane
  • Mesin Sandblasting transmisi otomatis Lingkup sing Bisa Dienggo

    Kanggo ngolah piring, piring, kothak, profil, lan proses pasir liyane sing digawe khusus, kayata: piring stainless steel datar, baja biasa, baja kaca, watu, titanium, wajan, oven roti bakar, kasus komputer, fungsionalitas, panel DVD, notebook, motherboard komputer, piring wesi, dekoratif, iklan ...
    Waca liyane
  • Langkah-langkah cara nggunakake kabinet sandblast jinis garing

    Mesin sandblasting garing bisa ngilangi karat lan nglancarake permukaan kerja kanthi sandblasting. (1) bukak menetes sing digunakake ing mesin sandblasting, muat abrasif, tambah 10kg sekaligus, lan tutup lawang kerja. (2) penet saklar daya. (3) nguripake tombol start up kipas knalpot. (4 ...
    Waca liyane