Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

HOLDWIN Novel sandblasting Gun Sandblaster Gun kanthi Nylon Nozzle Holder Dustless digunakake

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Garansi:
ora kasedhiya
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Manufaktur, Toko Perbaikan Mesin, PENGGUNAAN RUMAH, Eceran, Toko Percetakan, Energi & Pertambangan
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
20X30X10 cm
Bobot reged tunggal:
1,000 kg
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 50 > 50
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Banyu sandblaster gun abrasive gun nozel
Pistol sandblasting kita bisa ngetokake banyu lan wedhi bebarengan, mula ing wektu jeblugan iki, ora bakal nyebabake polusi Debu banget
Tekanan tinggi banyu tanpa bledug Gunblast gun boron karbida nozel peledakan cair

Spesifikasi

Total dawa: 175mm
Bahan: Paduan aluminium
Diameter bagean benang: M41 (41-41.5mm), jarak untu cilik 2mm
Baris nozel
Bahan: Karbida tungsten
Diameter bolongan sing kasedhiya (mm): 8mm / 10mm (Jinis Venturi, dhasar ing sisih tengah)
Aplikasi: Penggantian kanggo mesin kabinet sandblast jinis tekanan dhuwur utawa sing bisa dipindhah
Fitur:
Banyu, abrasive lan udara dicampur ing njero nozel, mula ora ana bledug sing bisa digunakake
Konsumsi Banyu nganggo nozel iki luwih sithik tinimbang sistem blast udan liyane
Umur dawa amarga bahan nozel liner tungsten karbida

Paket: 1 x Sandblasting Gun, 1 x Konektor Nylon Kuning, 1 x Pipa Udara nganggo katup


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita