Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

HOLDWIN Sandblaster Gun Penggantian Nozel 5mm 6mm Sand Wesi BlastingNozzles Tips Abrasive Sand Blaster (5mm, 6mm)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Holdwin
Garansi:
ora kasedhiya
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin, PENGGUNAAN RUMAH, Eceran
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
3X3X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,030 kg

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo dirembug

Spesifikasi:
Merek anyar lan kualitas dhuwur
Bahan: Wesi
Dawane: Kira-kira.36.5mm
Diameter njaba: Kira-kira.15.5mm
Dhiameter boros: Kira-kira 5mm / 6mm
Werna: Ireng / Perak

Fitur:
-Ganti Keramik Sandblaster Ganti
-Lumahing sandblasting, ukiran marmer
-Kualitas apik tahan lama tinimbang tip blaster wedhi keramik
Resistensi nyandhang kuat lan efisiensi dhuwur
-Mainly digunakake ing mesin, bagean mesin industri, kayata casting metalurgi, casting deoxidization lumahing

Kabar: 
Kita duwe rong jinis ukuran, sampeyan bisa ngubungi kita yen pengin tuku salah sijine


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita