Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Mesin Kabinet Sandblast Pneumatik Holdwin Deadman Double Sandblaster Gun Sandblasting Tangki Pembersih Permukaan 150L-3000L

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Bahan bakar:
Listrik
Sertifikasi:
ce
Ukuran (L * W * H):
1000 * 1860mm
Garansi:
ora kasedhiya
Poin Penjualan Utama:
Gampang dioperasikake
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan online
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin, peternakan, Pekerjaan konstruksi
Lokasi Layanan Lokal:
ora ana
Lokasi Showroom:
ora ana
Fungsi:
Mesin Pembersih Lumahing
Selang jeblugan:
20M (L), 48mm (OD), 32mm (ID)
Abrasive:
16-320mesh
Katup pengukur:
Kontrol pneumatik
Konsumsi Udara:
3.2m3 / min (1 Gun)
Kemasan & Pengiriman
Pelabuhan
Ningbo
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Prinsip kerja mesin blasting terbuka:
Mesin kasebut nggunakake mekanisme blasting (blasting) jinis pakan tekanan, yaiku aliran tekanan dhuwur saka udara sing dikompres ing tank tekanan tinggi ditindakake, lan pasir ing tank tekanan tinggi disemprotake liwat pipa pasir , banjur nozel dikompresi dening aliran udara. Injeksi kanthi kecepatan dhuwur ing permukaan benda kerja kanggo sandblasting. 
Dikenal karo teknologi Jerman sing maju.
Ngadopsi katup jeblugan jinis langsung, sing bisa ngrampungake penyumbatan abrasif. Kecepatan outlet blasting bisa tekan 200M / S.
Model
Kapasitas (L)
Bobot Grit Metalik (kg)
Diameter (mm)
Dhuwur (mm)
Kandel (mm)
Blasting wektu (min)
HST105P
150
562
400
1200
4.0
12
HST106P
200
750
500
1200
5.0
18
HST108P
300
1125
600
1350
6.0
25
HST108PA
400
1500
600
1400
6.0
33
HST108PB
500
1875
750
1600
6.0
39
HST109P
600
2250
800
1550
8.0
45
HST110P
1000
3750
1000
1860
8.0
60
HST120P
1200
4500
1200
1880
8.0
70
HST130P
1600
6000
1200
2030
8.0
98
HST150P
2000
7500
1500
2200
10.0
120
HST180P
2500
9375
2000
2300
12.0
160
HST200P
3000
11250
2000
3000
12.0
200
Ruang lingkup mesin blasting:
Digunakake kanggo ngresiki struktur baja, cetakan, lan peralatan fitness. Ukiran kaca, watu, nggawe kapal, jembatan, pertambangan, mesin, pipa minyak, proyek konservasi banyu, konstruksi pelabuhan, lan liya-liyane. Derusting, proses semprotan, mudhun, bolongan uga bisa digunakake kanggo nyemprot, proses perawatan pra-plating kanggo ngapikake lapisan (Plating ) Adhesi permukaan lapisan kabeh ditambani. Iki digunakake kanggo nyemprot pelet kaca lan nguatake permukaan bagian sing wis polesan.
Keuntungan mesin blasting wedhi mbukak: 
Iki bisa ngganti proses fosfat pickling lan ora ana masalah biaya limbah. Sandblasting cepet lan ngilangi karat, nalika ngganti kekasaran permukaan, bisa uga ngilangi slag welding, burrs, flash. Efisiensi tinggi, biaya murah lan kualitas apik ora ana tandhingane karo kimia tradisional lan keturunane manual. Sawise jeblugan, kualitas cat apik lan umure nutupi dawa. Iki minangka proses umum sing diadopsi internasional.
Katup pasir minangka bagean penting ing mesin blasting pasir. Fungsi utamane yaiku ngontrol bukaan lan nutup bahan pasir lan penyetelan tingkat aliran pasir tanpa langkah nalika jeblugan pasir. Kualitas katup pasir langsung mengaruhi apa mesin blasting pasir bisa digunakake kanthi normal. 
Mesin blasting wedhi jinis iki nggunakake katup pasir gedhe sing diproduksi dening perusahaan kami. Katup kasebut nggunakake teknologi perusahaan American SCHMIDT, sing duwe ciri kualitas andal, penyesuaian sing gampang lan perawatan sing gampang. Iki minangka struktur sing digunakake ing negara-negara ing saindenging jagad; bukaan katup pasir dikendhaleni tekanan hawa, lan proses tumindak yaiku nalika port kontrol duwe sinyal pneumatik, piston katup pasir ndorong batang katup munggah, katup wedhi mbukak, lan panyesuaian kasebut diatur . Posisi tutup bisa nyetel jumlah katup wedhi sing mbukak, saéngga bisa ngontrol laju aliran bahan pasir, lan jumlah pambukaan katup wedhi bisa diatur kanthi gampang. Batang katup lan lengen katup sing kontak karo bahan pasir ing katup wedhi digawe saka karbida tungsten karbida emas. Nambah umur layanan katup wedhi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita