Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Holdwin Pressure Soda Blasting Equipment Sandblaster Kabinet Mould Blast Sand Mesin Blast

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Sertifikasi:
ce
Daya (W):
2.2kw
Ukuran (L * W * H):
1820 * 1450 * 2000mm
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Konstruksi
Papan kerja:
1500 * 1500 * 800
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
cilik kayu lapis
Pelabuhan
Ningbo

Katrangan Produk
Mesin Sandblasting 1515P



Kaluwihan
Kabinet GRP umume, solid, tahan lama lan tahan korosi. Pintu kabinet kaca sing dikencengi, otomatis layar wiper, mata sing bening. Saklar pedal sikil sel udara tipe anyar, gampang operasi lan keamanan. 

Gun semprotan tekanan dhuwur bisa diatasi utawa dioperasekake kanthi tangan, fleksibel lan gampang digunakake
Parameter Produk
Model
Ukuran Mesin (mm)
Ukuran kamar (mm)
HST-9080P
1250 * 950 * 1580
900 * 800 * 680
HST-1010P
1420 * 1050 * 1900
1000 * 1000 * 800
HST-1212P
1620 * 1250 * 2000
1200 * 1200 * 800
HST-1515P
1820 * 1450 * 2000
1500 * 1500 * 800
Jumlah pasir sing akeh, pasir sing cepet lan pengaruh sing kuat Bahan bahan pasir didaur ulang kanthi otomatis, lan katup sanding khusus digunakake supaya aliran pasir tetep tetep. 
Cocog kanggo nyebul kanthi cepet bahan kerjane ukuran cilik lan medium lan kerjane kerja keras, kayata: bagean sing dianggep panas, casting sing dibersihake, burrs, residu, permukaan sing polesan, lan liya-liyane, utamane cocog kanggo obeng, obeng
Disesuaikan



Mesin kasebut bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, kayata equipped karo pengeringtpengering emperatur, troli, kranjang putar, sistem pamisahan pasir, warna lan nomer bedhil lsp.    
Kemasan

Profil Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita