Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Holdwin Double Work Station Sandblasting Manual Manual Sandblaster Peralatan Karat Copot Mesin Sandblast

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Sertifikasi:
ce
Gunakake:
Pangobatan Lumahing
Daya (W):
400
Ukuran (L * W * H):
2000 * 1000 * 800mm
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Manufaktur, Toko Perbaikan Mesin, peternakan, Toko Percetakan, Pekerjaan konstruksi, Energi & Pertambangan
Konsumsi Udara:
1-1.2M3 / min
Ukuran gudang:
600 * 500 * 520mm
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
100 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kayu kasus / set / karton
Pelabuhan
Ningbo
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Fitur: 1. Model iki duwe jajaran aplikasi paling jembar, operasi sing gampang, ukuran cilik lan hemat jubin.2. Pemisahan siklon lan mode operasi tertutup diadopsi, lan bahan pasir kanthi otomatis didaur ulang lan didaur ulang kanggo ningkatake tingkat pemanfaatan bahan pasir, lan luwih gampang ngontrol ukuran gandum saka bahan pasir.3. Jendhela digawe saka kaca, sing trep banget lan cepet diganti, lan garis pandhangane cetha .4. Lumahing mesin diolah nganggo semprotan suhu dhuwur kanggo nggunaake panggunaan awet lan sarat estetis.5. Mesin iki bisa dipérang dadi lawang terbuka sing positif, lawang mbukak sisih, lawang mbukak dobel, lsp. Senapan semprotan bisa dikontrol nganggo bedhil utawa bedhil kaping pindho kanthi kapisah, lan bisa dilengkapi rak bedhil. Luwih fleksibel lan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Gunakake wedhi: pasir corundum, manik kaca, pasir resin, partikel plastik, karbida silikon ijo, karbida silikon ireng, pasir walnut, manik-manik keramik, manik-manik baja, manik-manik baja tahan karat, lsp.

Ukuran lan Daya bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita