Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Holdwin CE Water Sandblasting Kabinet Sandblast Basah Mesin Sandblaster Dustless Equipment Deburring Machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Sertifikasi:
ce
Daya (W):
1,5kw
Ukuran (L * W * H):
1000x950x1850mm
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin, peternakan, Pekerjaan konstruksi
Bahan:
waja tahan karat
Jeneng produk:
Mesin sandblasting teles 9080W
Ukuran kabinet sing digunakake:
900x800x800mm
Udhara sing dibutuhake:
aliran0.5-1.1m3 / min
Sumber Daya:
110V / 220V / 380V / 410 / 450V
Cahya:
18w
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
50 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
kayu
Pelabuhan
Ningbo

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 20 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Mesin Sandblasting Basah 9080W
Kaluwihan
Bebas debu, dibersihake jero tanpa abrasif 
 
Nggabungake langkah-langkah: Cuci lan jeblugan  
 
Warping suda 
 
Filtrasi loop tertutup standar ing kabeh sistem 
 
Kabinet GRP umume, solid, tahan lama lan tahan korosi. Pintu kabinet kaca sing dikencengi, otomatis layar wiper, mata sing bening. Saklar pedal sikil udara tipe udara sing anyar, gampang operasi lan keamanan. Pompa pasir Polyurethane Efektif dibangun ing kabinet, kanthi bebas diwiwiti. Dhuwur pistol semprotan tekanan bisa diatasi utawa dioperasikake kanthi tangan, fleksibel lan gampang digunakake
Parameter Produk
Model
Area Makarya
Ngunggah
Proporsi volume
pasokan udara sing dikompres
HST-6868W
680 * 680 * 520mm
40kg
Banyu 10Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
HST-9080W
900 * 800 * 800mm
60kg
Banyu 20Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
HST-1212W
1200 * 1200 * 800mm
100kg
Banyu 20Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
Kemasan
Profil Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita