Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Holdwin CE 9080w Water Sandblasting Kabinet Mesin Sandblaster Tanpa Debu Tanpa Kamar Doda Blaster Wet

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Holdwin
Sertifikasi:
ce
Daya (W):
1500
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Konstruksi
Papan kerja:
900X800X800mm
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
50 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
cilik kayu lapis
Pelabuhan
Ningbo
Katrangan Produk
Mesin Sandblasting Basah 9080W
Kaluwihan
Bebas debu, dibersihake jero tanpa abrasif 
 
Nggabungake langkah-langkah: Cuci lan jeblugan  
 
Warping suda 
 
Filtrasi loop tertutup standar ing kabeh sistem 
 
Kabinet GRP umume, solid, tahan lama lan tahan korosi. Pintu kabinet kaca sing dikencengi, otomatis layar wiper, mata sing bening. Saklar pedal sikil udara tipe udara sing anyar, gampang operasi lan keamanan. Pompa pasir Polyurethane Efektif dibangun ing kabinet, kanthi bebas diwiwiti. Dhuwur pistol semprotan tekanan bisa diatasi utawa dioperasikake kanthi tangan, fleksibel lan gampang digunakake
Parameter Produk
Model
Area Makarya
Ngunggah
Proporsi volume
pasokan udara sing dikompres
HST-6868W
680 * 680 * 520mm
40kg
Banyu 10Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
HST-9080W
900 * 800 * 800mm
60kg
Banyu 20Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
HST-1212W
1200 * 1200 * 800mm
100kg
Banyu 20Kg, abrasive 5Kg
Tekanan: 4-8kg / cm2, Aliran: ≥0.7m3 / min
Kemasan
Profil Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita