Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Mesin Sandbaster Drum Sandhing Otomatis Holdwin Otomatis Meningkatake adhesi Perawatan lumahing pra-lukisan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Sertifikasi:
ce
Daya (W):
1000
Ukuran (L * W * H):
900 * 800 * 580mm
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Manufaktur, Pabrik Panganan & Minuman, Pakaryan Konstruksi, Energi & Pertambangan
Jinis:
Drum Sandblasting
Aplikasi:
Mesin Ngilangi Karat
Blast Gun:
1 pc
Konsumsi Udara:
0,8-1m3 / min
Konsumsi Abrasif:
10kg / 8h
Kemasan & Pengiriman
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 5 > 5
Est. Wektu (dina) 20 Kanggo dirembug
Katrangan Produk

Mesin blasting wedhi otomatis jinis Drum sing ramah lingkungan
Fitur: 1. Otomatis bisa nyebulake pasir ing wektu kasebut lan mbukak fungsi posisi; 2. Bagian kerjane gampang dimuat lan dibongkar, gampang dioperasikake, lan ngirit sumber daya manungsa; 3. Ukuran rol lan bedhil bisa dirancang miturut kebutuhan pelanggan; 4. Cocog kanggo produksi massal kerja cilik, kayata kepala ritsleting, bit obeng, bit bor, lsp.5. Bobot Mbebayani Drum: 15-20kg
Drum bisa diatur kanthi otomatis, miturut kacepetan rotasi potongan sing beda-beda, lan dilapisi karo kulit silikon kanggo nyegah tabrakan lan cedera kerjane, roller uga bisa disesuaikan miturut ukuran potongan-potongan lan bolongan kasebut; Kanthi blasting otomatis, niup otomatis, bebaya Indikator wektu pembuangan, mungkasi lan fungsi liyane; Nganggo pigura gun otomatis, senapan semprotan bisa milih 1-4 bedhil, pistol semprotan duwe kontrol sing beda, lan duwe rong fungsi manual lan otomatis; Siklon jinis pisah, pamulihan otomatis lan daur ulang bahan wedhi, pamisahan otomatis pasir lan bledug kanggo nyuda konsumsi bahan pasir, gampang dikontrol nggunakake ukuran butiran pasir



Mesin kasebut duwe rong mode kerja: manual lan otomatis
Seri model iki bisa disesuaikan nganggo 3-4 senapan kanggo model sing ora standar
Abrasive sing ditrapake: corundum coklat, corundum, manik-manik kaca, lsp; yen ditekan, abrasif logam kayata grit baja lan pil baja bisa digunakake.
Dianggo: Cocog kanggo pamrosesan batch kanthi akeh karya-karya cilik. Contone: Produk panggang-lite, kacang sekrup, bit bor, keran kabel, kepala batch, kepala ritsleting, aksesoris ponsel, akrilik, produk plastik, tembaga, aluminium lan produk liyane.



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita