Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Mesin Sandbast Otomatis Holdwin Otomatis Sandwich Blaster Lemari Asin

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Mesin:
SandBlaster
Kahanan:
Anyar
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Holdwin
Bahan bakar:
Listrik
Sertifikasi:
ce
Daya (W):
1500
Ukuran (L * W * H):
1420 * 1050 * 1900mm
Garansi:
1 TAUN
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Konstruksi
Papan kerja:
1000 * 1000 * 800mm
Konsumsi Udara:
0,8-1m3 / min
Sumber Daya:
220V
Blast Gun:
1Boron Carbide Nozzle (8mm)
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
50 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
cilik kayu lapis
Pelabuhan
Ningbo

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 20 > 20
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Mesin Sandblasting garing
Disesuaikan
Mesin kasebut bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, kayata equipped karo pengeringtpengering emperatur, troli, kranjang putar, sistem pamisahan pasir, warna lan nomer bedhil lsp.    
Kaluwihan
Kabinet GRP umume, solid, tahan lama lan tahan korosi. Pintu kabinet kaca sing dikencengi, otomatis layar wiper, mata sing bening. Saklar pedal sikil sel udara tipe anyar, gampang operasi lan keamanan. 
 
Gun semprotan tekanan dhuwur bisa diatasi utawa dioperasekake kanthi tangan, fleksibel lan gampang digunakake
Parameter Produk
Kemasan
Profil Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita