Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

Babagan Kita

Hangzhou Shunjie Machinery Technology Co., Ltd.

Kita duwe produksi profesional lan pengalaman ekspor sing sugih

company1

Perusahaan Kita

Hangzhou Shunjie Machinery Technology Co., Ltd minangka desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan, ekspor minangka salah sawijining pabrik mesin sandblasting profesional wiwit taun 2009.

Pemasaran

Kanggo dadi pimpinan industri sandblast China, produk sing bakal diekspor kalebu Australia, Kanada, Rusia, Eropa lan Amerika Serikat, lan liyane saka 20 negara lan wilayah.
HOLDWIN minangka merek, uga OEM

Layanan

Insinyur layanan teknis profesional kanggo nyedhiyakake layanan komisi, perawatan, lan dukungan teknis ing situs sampeyan.

hisd (3)

timg-14

hisd (4)

Bangga Kita

Produk utama HOLDWIN yaiku: mesin sandblasting, kamar sandblasting (pil) (dadi pemulihan otomatis utawa pemulihan buatan), penghilang debu industri, sistem koleksi bledug tengah, mesin sandblast jinis basah, peralatan blasting shot, mesin blasting shot lan kabeh jinis garing lan blasting wedhi udan otomatisasi non-standar, garis robot blasting pasir, piranti pipa sandblasting (pil), ing njero ruangan lan njaba tembok plabuhan kanggo nutupi peralatan blasting pasir, peralatan blasting pasir cetakan, mesin sandblasting kaca, piring gesekan gir gearbox khusus peralatan blasting wedhi, peralatan blasting wedhi cair, peralatan reresik, kompresor udara sekrup, pengering kulkas, kamar cat semprotan, kabeh jinis proses pasir njaba sing abrasif lan sandblasting (pil) sing gedhe.

Pengalaman Praktis

96160fc11

Kepercayaan Penting

1. Sampeyan bisa dipercaya kanggo nglindhungi properti intelektual sampeyan.
2. Sampeyan bisa dipercaya supaya bisa ngirim bagean miturut wektu.
3. Sampeyan bisa ngandel yen rega sing dikutip yaiku rega sing sampeyan bayar.

shebei2

96160fc11

Kita duwe pengalaman praktis sing akeh, bisa mbantu sampeyan ngrampungake masalah teknis, kita duwe komitmen liwat profesionalisme kanggo nggawe hubungan karo para pelanggan

- Pabrik profesional lan pengalaman sugih ing ekspor