Komponen Blasting Kabinet Sandblasting lan Bagian Sandblaster

FITUR

MESIN

MESIN sing FITUR

Produk utama HOLDWIN yaiku: mesin sandblasting, kamar sandblasting (pil) (dadi pemulihan otomatis utawa pemulihan buatan), penghilang debu industri, sistem koleksi bledug tengah, mesin sandblast jinis basah, peralatan blasting shot, mesin blasting shot lan kabeh jinis garing lan blasting wedhi udan saka otomatisasi non-standar

HOLDWIN main products are: sandblasting machine, sandblasting room (pill) (to be automatic recovery or artificial recovery), industrial dust remover, the central dust collection system, wet type sandblast machine, shot blasting equipment, shot blasting machine and all kinds of dry and wet sand blasting of non-standard automation line

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

Hangzhou Shunjie Machinery Technology Co., Ltd minangka desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan, ekspor minangka salah sawijining pabrik mesin sandblasting profesional wiwit taun 2009.

Kanggo dadi pimpinan industri sandblast China, produk sing bakal diekspor kalebu Australia, Kanada, Rusia, Eropa lan Amerika Serikat, lan liyane saka 20 negara lan wilayah.
HOLDWIN minangka merek, uga OEM

bubar

PAWARTA

  • 600L Blasting pot ekspor Rusia

    Tekanan tinggi Sandblasting pot 600L ngekspor Rusia tanggal 14 Okt Iki 600L pot sandblasting tekanan dhuwur kanthi selang blasting 20m lan siji nozel karbida karbida apik Pot jeblugan 600L iki bisa ngemot grat baja 2000kg peledak, diameter tangki: 800mm. Dhuwur tank: 1600mm, Kandel: 6mm, ...

  • Kaluwihan mesin blasting wedhi cair

    Kanthi syarat lingkungan industri, luwih akeh pelanggan milih mesin blasting pasir cair tinimbang mesin blasting pasir garing mesin blasting pasir cair sing akeh digunakake ing: aerospace, elektronik, logam, logam, cetakan, mesin kimia lan liya-liyane, bisa uga digunakake kanggo prosesin ...

  • Mesin Sandblasting transmisi otomatis Lingkup sing Bisa Dienggo

    Kanggo ngolah piring, piring, kothak, profil, lan proses pasir liyane sing digawe khusus, kayata: piring stainless steel datar, baja biasa, baja kaca, watu, titanium, wajan, oven roti bakar, kasus komputer, fungsionalitas, panel DVD, notebook, motherboard komputer, piring wesi, dekoratif, iklan ...

  • Langkah-langkah cara nggunakake kabinet sandblast jinis garing

    Mesin sandblasting garing bisa ngilangi karat lan nglancarake permukaan kerja kanthi sandblasting. (1) bukak menetes sing digunakake ing mesin sandblasting, muat abrasif, tambah 10kg sekaligus, lan tutup lawang kerja. (2) penet saklar daya. (3) nguripake tombol start up kipas knalpot. (4 ...